Positief & sprankelend

Positief & sprankelend

Een nieuwjaarsbrief en goede voornemens. Het hoeft niet direct met veel toeters en bellen dit jaar. Misschien even niet. Corona doet ons allemaal wel wat verstillen.

Ik sta stil bij een jaar waarin veel gebeurde – op elk vlak enkele harde en maar ook erg lekkere noten moeten en mogen kraken. En nu in de slotsom van 2020, vooral erg dankbaar voor wat er (over) is en waar het me bracht, persoonlijk en met Zicht op Zee. Groeien dus. Maar niet alleen…

Ben oprecht blij en trots op ‘ons Zicht op Zee’ waar we authentieke verhalen rond het kampvuur delen, die telkens knetterende aha’s vol energie geven, als het we hebben over waarom en hoe we degelijk en duurzaam mensen, teams en organisaties helpen verhelderen, verbinden en versterken. Waar we met liefde voor het ‘vak’ er elk apart & samen compleet gaan om zinvol en kwalitatief werk op maat te leveren.   

Van harte dus voor u … onze sprankelende wensen voor een positief 2021!

Ondanks de nog steeds woelige zee: wij zijn er klaar voor, om samen met u dàt stukje wat er voor u persoonlijk, in uw team en in uw organisatie er écht toe doet, te exploreren en te versterken.

Warme groet van Hilde, Harko, Sarah, Ludo & Kristien