Referenties

Portfolio

Portfolio met referenties Kristien Jenaer

» Lees meer

Colruyt Group

“Goede projectmanager: Vooruitziend, oog voor detail, aandacht voor menselijke reacties en sterke impact om zaken in beweging te krijgen op vlak van talent & performance management!

Stijn Maes – senior career coach bij Colruyt Group

Beltaste Hamont NV

Theoretisch, praktisch én aangenaam gebracht. Sessies waar ik zeer veel uit geleerd heb. Kristien kan de sessies zo bregen dat iedereen van de groep zijn “ding” kwijt kon en dat het ook een meerwaarde was voor heel de groep.”

Jan De Vissher – Procurement Manager bij Beltaste Hamont NV

Action Service & Distributie B.V.

Kristien heb ik leren kennen als een hele vakkundige professional, die haar interesse in mensen en HR expertise doeltreffend combineert om het beste uit mensen te halen. Daarnaast is zij ook een fijne persoonlijkheid die vooral enthousiast en met een positieve instelling naar mogelijkheden kijkt om uitdagingen op te lossen.

Rick Kaper - Manager Logistics

vzw De Oever

Kristien verzorgde een talent- en motivatietraining voor al onze medewerkers binnen een belangrijk organisatieontwikkelingstraject. De klik was er van bij het eerste contact. Ik vat onze samenwerking graag als volgt samen:

  •  Enthousiast en betrokken.
  •  In staat het vertrouwen van onze mensen te winnen.
  •  En voldoende nuchter om in erg relatiegerichte context resultaatgericht te blijven kijken! 

Thierry Taverna General Manager

De Lijn Limburg

Met een nuchtere blik op complexe teams, rekening houdend met stakeholders die argwanend toekijken, weet Kristien de juiste snaar te raken om talenten in een richting te duwen waar ze in excelleren. Zicht op zee?

Dirk Martens - Stafmedewerker personeel

Deel deze pagina