Zicht op Zee

Zicht op Zee biedt verfrissend inzicht, overzicht en perspectief. 

We doen dit door mensen en organisaties concreet te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden in persoonlijke en HR- organisatievraagstukken.

We luisteren, zoeken een rode draad, analyseren de vraag en ontdekken waar kansen liggen. We onderzoeken de sterkte van het verleden, de actuele mogelijkheden, de potentiële krachten voor een toekomst.

Door authentiek, kortbij, respectvol in contact te staan, brengen we mensen, teams en organisaties in beweging.  We dagen uit en doen mensen van koers veranderen. We verankeren de kennis, inzichten, … en varen dan weer verder.

Zicht Op Zee wil op een authentieke, onderscheidende manier mensen en organisaties ondersteunen in hun ontwikkeling, groei- en veranderingstraject. Vernieuwend, inspirerend inspelen op mens-vraagstukken is onze missie.

 

WIE ZIJN WE?

Zicht Op Zee, opgericht door Kristien Jenaer, is een samenwerkingscollectief van Senior HR consultants met heel wat expertise en ervaring op vlak van HR projecten, Training, Coaching, Loopbaanbegeleiding en Development.

 

KRISTIEN JENAER °1973

Kristien staat voor haarscherpe analyses – met oog voor detail, actief luisterend, doorvragend weet ze essenties te vatten en verbaal te verpakken. Ze staat voor haar mening, kan overtuigen voor de groep. Ze weet flexibel en zelfkritische te schakelen tijdens het proces en levert maatwerk: sturen en meegaan, beslissen waar moet. Zorgzaam scheppen vanuit  chaos – analyse maken en improviserend een concept creëren tot iets concreet daagt haar uit. Inspirerend en enthousiasmerend het vuur bij anderen aanwakkeren. Ze is een zorgzame gastvrouw, soigneert en gaat verbindend in communicatie. Toegankelijk, naturel no-nonsense “what you see is what you get”. 

Kristien bezit een diploma communicatiemanagement, met bijkomend diploma in non profit management, volgde diverse HR opleidingen en is een geschoolde coach. Kristien deed werkervaring op als HR specialist bij de Japanse multinational Nitto Denko, als loopbaanbegeleider bij de provincie Limburg, als HR verantwoordelijke bij IPTE een Engineeringsbedrijf. Ze heeft jarenlange expertise opgebouwd als Senior HR expert in selectie, assessments, development en werkte als trainer/coach, adviseur en HR projectleider voor diverse profit, non profit en social profit organisaties.

 

ONZE AANPAK

Zicht op Zee kijkt vanuit een verfrissend perspectief.  We kijken onbevooroordeeld en objectief naar de vraag, de betrokkene(n) en de situatie, om een unieke en op maat gemaakte aanpak te kunnen garanderen. Om hetzelfde kwaliteitsniveau te garanderen voor alle diensten zal Zicht Op Zee in elke traject steeds 6 gelijkaardige fasen doorlopen:

  1. Analyse van de vraag (kennismakend gesprek)
  2. Opstellen van een vrijblijvende offerte (zo gedetailleerde mogelijk)
  3. Uitwerken van onze aanpak
  4. Concrete uitvoering
  5. Na-traject (evaluatie van geleverde diensten met betrokkenen)
  6. Opvolging - nazorg

 

We werken vanuit eigen locaties (Hasselt – Leuven) alsook op locatie bij u als klant.
Zicht op Zee werkt actief samen met HR professionals voor specifieke vragen en/of grotere opdrachten.
Contacteer ons voor een verkennend gesprek. U vindt onze gegevens op de contactpagina.

Deel deze pagina