Aanbod

Grasduin in ons aanbod

Personal Coaching

Kies het juiste individueel traject dat bij je past.

Als coach richten we ons met volle aandacht op wie jij bent & wil zijn, wat je helpt om stappen te zetten in de richting van jouw doelen. Enkele van onze focustopics: ‘versterken in (zelf)leiderschap’, ‘executive coaching’, ‘werkgelukkig werken’, ‘communiceren met verhoogde impact’, ‘weerstand aanpakken’, … Contacteer ons met jouw groeivraag.

Team Coaching

Versterk je team met een gericht traject op maat!

Je wil het teamgevoel versterken en zorgen voor meer dynamiek en ‘samen-werkplezier’? Je wil een team en individuele medewerkers meenemen in een veranderproces? Je zoekt een aanpak die de conflictvaardigheid in het team versterkt? Hoe stem je de (nieuwe) organisatiedoelen en gedrag van medewerkers op elkaar af? We faciliteren doelgericht de gewenste teambeweging en helpen u als leider op maat hierbij. Contacteer ons met uw concrete vraag.

Organisatie Ontwikkeling

Ondersteun je organisatie in verandering.

We helpen je heel concreet & op maat bij de groeipijnen en organiseervraagstukken waar je nu verstrikt in raakt. In organisatieveranderingen is het immers cruciaal dat je mensen mee zijn en mee blijven. Ze zijn het DNA van je organisatie. We faciliteren interventies die helpend zijn en de gewenste groeibeweging brengen. Klik voor meer info.

Selectie & Assessment

Werk met ons als professionele partner in selectie

Aanwerven, behouden en correct inzetten van medewerkers is cruciaal voor een duurzaam personeelsbeleid. We helpen je om de gepaste kandidaat te vinden én te selecteren én te houden. We houden expliciet rekening met de specifieke organisatiewaarden, de teamcontext, ambities van u als organisatie. Vanuit een inlevende grondige analyse vooraf, bepalen we samen wat de ideale kandidaat voor u aan kennis, vaardigheden, persoonlijkheid, motivatie, ambities en waardenpallet mag meebrengen. Heeft u een concrete vraag? Neem contact.