Personal Coaching en loopbaanbegeleiding

Personal Coaching en loopbaanbegeleiding

Kies het juiste individueel traject dat bij je past. Telkens met volle aandacht voor wie jij bent, wat je helpt om stappen te zetten in de richting van jouw doelen.

Hoe we werken

We starten met het exploreren van jouw doelstelling, we helpen verhelderen waar het écht over gaat, en ontrafelen de uitdagingen ernaar toe. Met doelgerichte, soms spannende vragen en opdrachten, om prikkelend te onderzoeken wat je nodig hebt om ‘veilig’ uit je comfortzone te stappen en te leren. Resultaten verankeren in je (werk)leven, zodat je coaching ook een blijvende impact heeft is ons uitgangspunt.

  • Elke sessies kan steeds online of face-to-face. 
  • Binnen of in de natuur. Wat voor jou comfortabel en veilig voelt.
  • 1-op-1 sessies van 1,5 tot 2u volgens afspraak, gespreid van 3 tot 6 maanden.
  • Aangevuld met een development center, als zinvol en wenselijk.
Wat onze klanten zeggen

“Dit coachtraject is niet zomaar babbelen, maar heel concreet. Ik kon meteen aan de slag met de nieuwe inzichten. Het was ook wel confronterend. Ik heb nieuwe stappen gezet die ik zonder dit traject niet had aangedurfd.”
Sarina

“Ik heb het bos tussen de bomen teruggevonden. Kristien is een zeer bedreven coach ook op psychologisch vlak. Alles verliep in een goede sfeer/klik. Ik kreeg een goed inzicht en analyse en zeer bruikbare informatie. Mijn verwachtingen om een beter inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden zijn helder ingelost.”
Wendy

“Dit leiderschapstraject heeft me concreet geholpen en inzicht gegeven om probleemsituaties op de vloer goed aan te pakken”
Johan

“Bedankt Kristien! Dit waren zeer nuttige/aangename sessies. Theoretisch en praktisch en ik heb er zeer veel uit geleerd en aan gehad.”
Jan

“Kristien heb ik leren kennen als een hele vakkundige professional, die haar interesse in mensen en HR expertise combineert om het beste uit mensen te halen. Daarnaast is zij ook een fijne persoonlijkheid die vooral enthousiast en met een positieve instelling naar mogelijkheden kijkt om uitdagingen op te lossen.”
Rick

“Voor mij persoonlijk is het belangrijkste element uit de coaching geweest het gedwongen positief moeten kijken naar mezelf. Dit op een gestructureerde wijze en zeer praktisch uitgewerkt via casussen zodat het dicht bij de praktijk bleef. Deze werden dan tijdens de sessies onder de loep genomen en geanalyseerd. Het voordeel bij aanvang van het traject was dat ik al een opleiding rond leidinggeven van de coach gekregen had. De combinatie tussen de theoretische achtergrond en het praktische via casussen heeft gemaakt dat ik de inzichten aan de praktijk kon koppelen. Mijn vooropgestelde doelen zijn bereikt. Zowel de persoonlijke als de teamdoelen. Ik heb mijn enthousiasme van bij aanvang aan de job weer terug. Als ik er nu op terugkijk ben ik deze wel een tijdje kwijt geweest. Ben er mij wel bewust van dat ik voor een aantal valkuilen alert moet blijven.”
Reggy

LEIDERSCHAPSTRAJECT
& EXECUTIVE COACHING

Ben je een leidinggevende, en zoek je gerichte begeleiding om je rol met meer impact op te kunnen nemen? 

   

COACHING OP MAAT

Wil je coaching op maat om professioneel/in je leven te groeien? Wil je bepaalde weerstanden aanpakken?

 

LOOPBAANBEGELEIDING

Wil je een traject Loopbaanbegeleiding met VDAB cheques? Een kortlopend, maar doelgericht traject louter gericht op loopbaanvraagstukken.  
   Hoe bestel ik loopbaancheques?

Investeer in jezelf boek je gratis intakegesprek