Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Wil je een traject Loopbaanbegeleiding met VDAB cheques? Een kortlopend, maar doelgericht traject louter gericht op loopbaanvraagstukken. Via de VDAB, kan je deze gesubsidieerde formule van coaching aanvragen.    

Kristien Jenaer & Hilde Lipkens zijn gecertifieerde loopbaancoaches.

Hoe bestel ik loopbaancheques?

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar of 84 maanden heeft elke 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding  via de VDAB loopbaancheques. De investering voor deze loopbaancheques bedraagt € 40,00 per cheque. Voor de eerste cheque ontvang je 4 uur loopbaanbegeleiding, voor de tweede cheque 3 uur. Voor 7 uur loopbaanbegeleiding bedraagt jouw totale investering € 80,00.

Vraag je loopbaancheques nu aan via https://www.vdab.be/mijnloopbaan  of telefonisch via 0800 30 700.

Wanneer je recht hebt op de loopbaancheques, ontvang je van de firma Edenred een overschrijvingsformulier. Je mag de overschrijving zelf voldoen of aan je werkgever bezorgen indien hij heeft aangegeven deze voor je te betalen via de derdebetalersregeling. Zodra Edenred je  betaling verwerkt heeft, ontvang je je loopbaancheque per mail. Deze cheque blijft 3 maanden geldig. Stuur je cheque vóór je eerste afspraak naar je loopbaancoach of breng deze mee op je eerste afspraak.

Heb je geen recht op loopbaancheques? Contacteer ons voor andere mogelijkheden.

Zicht op Zee werkt met Dialogisch samen als erkend loopbaancentrum.

Wat onze klanten zeggen

Dit coachtraject bij Kristien is niet zomaar babbelen, maar heel concreet. Ik kon meteen aan de slag met de nieuwe inzichten. Het was ook wel confronterend. Ik heb nieuwe stappen gezet die ik zonder dit traject niet had aangedurfd.”
Sarina

“Ik heb het bos tussen de bomen teruggevonden. Kristien is een zeer bedreven coach ook op psychologisch vlak. Alles verliep in een goede sfeer/klik. Ik kreeg een goed inzicht en analyse en zeer bruikbare informatie. Mijn verwachtingen om een beter inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden zijn helder ingelost.”
Wendy

“Dit leiderschapstraject bij jou, Kristien, heeft me concreet geholpen en inzicht gegeven om probleemsituaties op de vloer goed aan te pakken.”
Johan

“Bedankt Kristien! Dit waren zeer nuttige/aangename sessies. Theoretisch en praktisch en ik heb er zeer veel uit geleerd en aan gehad.”
Jan

Kristien heb ik leren kennen als een hele vakkundige professional, die haar interesse in mensen en HR expertise combineert om het beste uit mensen te halen. Daarnaast is zij ook een fijne persoonlijkheid die vooral enthousiast en met een positieve instelling naar mogelijkheden kijkt om uitdagingen op te lossen.”
Rick

“Voor mij persoonlijk is het belangrijkste element uit de coaching geweest het gedwongen positief moeten kijken naar mezelf. Dit op een gestructureerde wijze en zeer praktisch uitgewerkt via casussen zodat het dicht bij de praktijk bleef. Deze werden dan tijdens de sessies onder de loep genomen en geanalyseerd. Het voordeel bij aanvang van het traject was dat ik al een opleiding rond leidinggeven van Kristien als coach gekregen had. De combinatie tussen de theoretische achtergrond en het praktische via casussen heeft gemaakt dat ik de inzichten aan de praktijk kon koppelen. Mijn vooropgestelde doelen zijn bereikt. Zowel de persoonlijke als de teamdoelen. Ik heb mijn enthousiasme van bij aanvang aan de job weer terug. Als ik er nu op terugkijk ben ik deze wel een tijdje kwijt geweest. Ben er mij wel bewust van dat ik voor een aantal valkuilen alert moet blijven.”
Reggy

Boek je gratis intakegesprek

LEIDERSCHAPSTRAJECT
& EXECUTIVE COACHING

Ben je een leidinggevende, executive, een zaakvoerder, en zoek je gerichte begeleiding om je rol met meer impact op te kunnen nemen? Klik hier voor meer info over onze aanpak.

   

COACHING OP MAAT

Wil je individuele coaching op maat om in je professioneel leven te groeien? Wil je bepaalde weerstanden aanpakken? Zit je ‘vast’ in conflict met jezelf of anderen? Klik hier voor meer info over onze aanpak.

LOOPBAANBEGELEIDING

Wil je een traject Loopbaanbegeleiding met VDAB cheques? Een kortlopend, maar doelgericht traject louter gericht op loopbaanvraagstukken, kan een groot verschil geven.  
   Hoe bestel ik loopbaancheques?

Investeer in jezelf boek je gratis intakegesprek