Assessments

Selectie en Assessment

Zoek je een professionele partner in selectie? We helpen je de juiste kandidaat te vinden en te selecteren. Aanwerven, behouden en correct inzetten van medewerkers is cruciaal voor een duurzaam personeelsbeleid.

Hoe we werken

We starten bij wat u nodig heeft. Vanuit een persoonlijk intakegesprek, met aandacht voor functie, en werkcontext bepalen we samen waar we voor u het verschil kunnen maken.

Onze aanpak is persoonlijk, diepgaand, doelgericht en kwalitatief, uitgevoerd door getrainde/ervaren assessoren aan de hand van divers en wetenschappelijk onderbouwd testmateriaal. We werken met kandidaten face-to-face, waar nodig digitaal om een efficiënte en veilige werkomgeving te garanderen. Ook in het voortraject, bij de preselectie of het opstellen van een wervende vacaturetekst én het na-traject, waar een degelijke introductie goud waard is, begeleiden we u op maat.

PRESELECTIES & VACATURE ADVIES

Vacature advies. Voor een wervingsaanpak met impact. Copywriting with a twist.

(Pre)-selectieproces Tijd besparend bij het Cv’s verwerken, inplannen/uitvoeren preselectiegesprek – een kandidaat vriendelijke professionele screeningsaanpak, die diepgang én uw effectiviteit versterkt.

 Jurybegeleiding, ondersteunend of ‘in the lead’ als jurylid

ASSESSEMENT EN DEVELOPMENT

Kort psychotechnisch onderzoek
Als u snel gericht antwoord zoekt

Assessment center 
Een diepere analyse voor een  onderbouwde keuze

Ontwikkelingsgericht development center
Een grondige analyse als startpunt bij een leertraject

ONTHAAL & INWERKBEGELEIDING

Introductiebegeleiding, advies en begeleiding op maat, voor een optimale integratie op de werkvloer. We adviseren u graag met een maatgerichte aanpak.  

Investeer in professionele selectie contacteer ons