In de kijker

Out of your mind?! 9-10 november 2020 De Heerlijckyt Van Elsmeren,Geetbets Schrijf je in bij: Ludo Keunen GSM 0477 28 51 25 Meer info
Wat fijn! Heldere en geanimeerde lezing aan u Hasselt vanavond. Ondanks alle coronavirusdreigingen, was het een overvolle aula voor trendwatcher Tom Palmaerts van Trendwolves.
“Samen met PIT vooruit” is de slogan van deze kanjers! Meerdaags interactief en pittig leertraject in versterkt leiderschap.
Ken je dit hilarische filmpje van Brigitte Kaandorp? “Ik heb een heeeeeeel zwaaaar leven, nee maar echt waar, het leven is voor mij gewoon ontzettend zwaar!”
Zicht op Zee mocht dit straf team begeleiden tijdens hun beleids-2-daagse.
#Lente!#teamcoaching#samen 'opruimen' doet deugd! "Fijn hoe we als team nu met elkaar écht praten en zinvolle afspraken maken.."
Wat een mooi jaareinde! Eind december beëindigde ik het CIGO traject, Consultancy in Groepen en Organisaties: de kers op de taart van een intens ervaringsgericht leertraject van haast 2jaar samen met deze kanjers in procesbegeleiding!
Logeren in Nederland met een doel# Zicht op Zee als begeleider beleidsdagen#Samen gaan voor de WoW#
Iemand zei me ooit: “Denk eraan, er zijn vier seizoenen: lente, zomer, herfst en winter. Vergeet niet te winteren!” Wel, ik winter in de zomer.
Als 'piraat' op het OEVERCONGRES II weer mogen ervaren hoe essentieel het is om mensen te betrekken in organisatieverandering. Blij dat ik kon bijdragen
Herk-de-Stad start met nieuw systeem van evalueren#focus op positieve dialoog#wat je aandacht geeft groeit!#Zicht op zee ondersteunt met info & opleiding