Bestel

Bestel

Beelden en illustraties helpen de inspiratie en creativiteit in beweging te houden. Het maakt vaak de dingen makkelijker bespreekbaar.

Zicht op Zee werkt in haar opdrachten graag met beelden. Huistekenaar/zakelijk tekenaar Harko Stolte, ontwikkelde gericht hiertoe een aantal producten uit.

Omdat we het waardevol vinden goede dingen te delen, zijn de beelden in verschillende vormen verkrijgbaar.

Zie je zelf mogelijkheden om het tekenwerk van Harko in te zetten? Wil je een workshop of conferentie met Harko als zakelijk tekenaar organiseren? Contacteer ons.

Bouwkaarten “Goed Gesprek”

Geïllustreerde kaarten set (58 kaarten)
gebaseerd op het communicatiemodel Verbindend Communiceren van M. Roosenberg. De kaarten helpen elke leidinggevende, medewerker, personal coach & coachee om (soms lastige) gesprekken, helder en constructief te voeren. Via de tekeningen & woorden, kan je gevoel en de bijhorende behoefte onder woorden te brengen. Te gebruiken bij inlevend en verhelderend en effectief feedback geven en ontvangen. Zowel voor een individuele dialoog, in duo of in team. 
Er is ook een spelbord bij het kaartendoosje voorzien. Af te printen op A4 of A3 formaat. Je kan het hier met de code in de deksel van de doos ook downloaden.

We maken pragmatische opleidingstrajecten op maat, na een grondige intake.  

Prijs: € 30,00 excl. BTW, inclusief verzendkosten      Bestel nu

Gesprekskaarten Fiets – “Wat is jouw rol in dit team?”

Getekende fietsonderdelen die als metafoor voor ieders huidige en gewenste rol en/of bijdrage in het team kunnen staan. De tekeningen nodigen uit tot een creatief teamgesprek. Welke rollen nemen de teamleden wel en niet in en hoe heeft dit impact op een goed stromend teamverhaal? De kaarten zijn een handige én originele manier om een teamsessie in beweging te krijgen. Ideaal voor teamleiders, procesbegeleiders van groepen.

Prijs: € 15,00 incl. BTW, inclusief verzendkosten      Bestel nu

Boom Inspiratie Kaarten

Deze 16 geïllustreerde wandelinspiratiekaarten stimuleren je om in beweging te komen, letterlijk en ook figuurlijk. Met tekeningen over de natuur, vormen ze een prettige werkvorm om in een wandelcoachgesprek te gaan.

Harko Stolte ontwierp de kaarten in opdracht van Pedagoog en trainer Nynke Zandhuis . Je kan je zelf ook inzetten als teamwerkvorm of in individuele coaching.

Prijs: € 18,50 incl. BTW        Bestel nu