Assessments en development

Assessment en development

Kort psychotechnisch onderzoek, als u voor een beperkt aantal kenmerken antwoorden zoekt over uw kandidaat. We leveren een gericht antwoord op onderliggende drijfveren (motivatie), enkele specifieke persoonlijkheidskenmerken, en het aanlegpotentieel van je (interne) sollicitanten.

Assessment center is diepere professionele screening op maat, met simulatieoefening(en), diepte-interview, persoonlijkheidstesten en aanlegtesten. We werken wetenschappelijk gevalideerd testmateriaal. Onze assessoren zijn getraind en kunnen een jarenlange expertise en ervaring voorleggen.

Ontwikkelingsgericht development center, is een doorgedreven interactieve analyse waarbij zelfinzicht maximaal gestimuleerd over sterktes/valkuilen, communicatiestijlen, conflicten, teamprofiel, …aangevuld met een Persoonlijk Ontwikkel Plan (Pop). Als startpunt van een ontwikkelingstraject met individuele coaching, training, e.a.

PRESELECTIES & VACATURE ADVIES

Vacature advies. Voor een wervingsaanpak met impact. Copywriting with a twist.

(Pre)-selectieproces Tijd besparend bij het Cv’s verwerken, inplannen/uitvoeren preselectiegesprek – een kandidaat vriendelijke professionele screeningsaanpak, die diepgang én uw effectiviteit versterkt.

 Jurybegeleiding, ondersteunend of ‘in the lead’ als jurylid

ASSESSEMENT EN DEVELOPMENT

Kort psychotechnisch onderzoek
Als u snel gericht antwoord zoekt

Assessment center 
Een diepere analyse voor een  onderbouwde keuze

Ontwikkelingsgericht development center
Een grondige analyse als startpunt bij een leertraject

ONTHAAL & INWERKBEGELEIDING

Introductiebegeleiding, advies en begeleiding op maat, voor een optimale integratie op de werkvloer. We adviseren u graag met een maatgerichte aanpak.  

Investeer in professionele selectie contacteer ons