Teamcoaching – conflictbemiddeling

Marijke Lingsma

Team coaching 

Zoek je professionele externe ondersteuning om in je team(s) doelgericht te werken aan werkprocessen, werkresultaten en onderlinge samenwerking? Wil je mensen onderling sterker  verbinden op de organisatiewaarden, -richting en -doelen? Wil je werk maken van een optimalere onderlinge samenwerking en conflicten die leven constructief ombuigen?

Dan kan team coaching onder externe begeleiding helpend zijn.

We faciliteren rond diverse thema’s, interactieve werksessies in grote en kleine groepen. We gaan soms confronterend en durvend in op dat wat er echt toe doet en laten hierbij ‘de olifant in de kamer’ niet onbesproken. We werken waar nodig met meerdere consultants parallel, al dan niet aangevuld met individuele coaching.

Op een laagdrempelige, open en waarderend-onderzoekende manier bouwen we stapsgewijs een veilige werkplek, waar de deelnemers met ons in gesprek kunnen gaan. We stimuleren doelgericht en actief de individuele verantwoordelijkheid en persoonlijke bijdrage van elk, in het bereiken van de teamdoelen. 

Boek je gratis intakegesprek

Reserveer nu
boek je workshop

 

Wat onze klanten zeggen


“Zicht op Zee verzorgde een talent- en motivatietraining voor al onze medewerkers binnen een belangrijk organisatieontwikkelingstraject. De klik was er van bij het eerste contact. Ik vat onze samenwerking graag als volgt samen: – enthousiast en betrokken. – In staat het vertrouwen van onze mensen te winnen – én voldoende nuchter om in erg relatiegerichte context resultaatsgericht te blijven kijken!“
Thierry

“Zeer praktijkgericht vanuit de effectieve behoeften van de groep leidinggevenden vertrokken. Veel persoonlijke inzichten en ideeën opgedaan. Ik kreeg veel handvaten mee als leidinggevenden van een nieuw team.”
Carine

“Bedankt voor de boeiende opleiding! Vrij droge materie toch op een vlotte en aangename manier gebracht. Verschillende punten werden gestaafd met voorbeelden uit de praktijk. Er was ruime inbreng mogelijk van de groep. Als er plots een item vanuit de groep naar boven kwam, werd daar uitgebreid stilgestaan zonder onmiddellijk terug naar de presentatie te grijpen.”
Maarten

“De training was erg op maat van onze organisatie. Sterk praktijk gericht. Voldoende herhaling en terugkoppeling naar de vorige sessie. Interactief & Voldoende tijd bij vragen/knelpunten om tot een goed gesprek en duidelijke conclusies te komen”
Wilfried

“Ik heb de uitvoering van de opdracht ‘opleiding evaluatoren & infosessie personeel over het nieuwe evaluatiesysteem’ met Zicht op Zee als zeer positief ervaren. De samenwerking verliep gedurende het ganse traject – van bij de voorbereiding tot aan de evaluatie – vlot en soepel. Er werden duidelijke afspraken gemaakt en deze werden steeds stipt nagekomen. De inhoud van het traject werd bepaald in onderling overleg. De inbreng van Kristien hierin was steeds professioneel en constructief. De training zelf verliep in een open, veilige sfeer. De lesgever was zeker bekwaam en had een luisterend oor. Er was steeds ruimte voor vragen. We kregen hele concrete en praktische tips en suggesties om het proces nog te optimaliseren. Vanuit de deelnemers hoorden we enkel positieve signalen. We zien een verdere samenwerking met Zicht op Zee zeker zitten op vlak van training, coaching en HR-ontwikkelingsprojecten.”
Marie-José

“Ludo slaagt er dikwijls in om op een speelse maar rake manier lastige boodschappen op tafel te krijgen en daardoor op een laagdrempelige manier hardnekkige patronen te benoemen en in beweging te krijgen. Hij vindt het van wezenlijk belang om mensen in hun waarde te laten én tegelijk te stretchen om nieuwe horizonten te willen verkennen.”
Joost

GROEPSTRAINING & WORKSHOPS OP MAAT

We maken pragmatische opleidingstrajecten & workshops op maat, na een grondige intake.  

   

TEAM COACHING 

Zoek je professionele externe ondersteuning om in je team(s) doelgericht te werken aan werkprocessen, werkresultaten en onderlinge samenwerking? Wil je mensen onderling sterker  verbinden op de organisatiewaarden, -richting en -doelen? Wil je werk maken van een optimalere onderlinge samenwerking en conflicten die leven constructief ombuigen?

   

BELBIN TEAMROLLEN

Deze tool kan je gebruiken als startpunt en middel om een team ‘voedsel voor gesprek’ te geven op een laagdrempelige én constructieve manier.

   

Investeer in je team boek je gratis intakegesprek