Over zicht op Zee

Het verhaal van Zicht op Zee

Ik richtte Zicht op Zee in 2015 op, om te doen wat ik écht wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal in te zetten.

In een prettig en duurzaam partnership met klanten samen werken, telkens met een kwalitatieve & frisse aanpak, volgens de waarden die voor me belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid. Elk project en elk verhaal is maatwerk, maar deze waarden staan altijd centraal. “

Vandaag is Zicht op Zee een samenwerkingscollectief van senior HR-consultants.

Lees meer over onze aanpak en ons team

Over Zicht op Zee

We adviseren en begeleiden in persoonlijke en HR-organisatievraagstukken. Je kan bij ons terecht met een specifieke vraag of een grote opdracht.

Het is onze missie om ondernemers, teams en werknemers te inspireren en pragmatisch te activeren om met (vernieuwde) kracht, positief en energiek richting te geven aan eigen loopbaan of gewenst verandertraject. Steeds op maat en met gericht resultaat!

Wat wij doen

is waarderend onderzoeken van wat er is: we luisteren, analyseren en ontdekken waar kansen liggen. We bekijken de sterkte van het verleden, de actuele mogelijkheden en de potentiële krachten voor de toekomst. Zo brengen we mensen, teams en organisaties in beweging.

 

Wij zijn 

niet wollig, wel warm en altijd rationeel. Krachtig, energiek en gedreven zijn woorden waarin we onszelf ook herkennen. Bij ons krijg je niet enkel advies, maar gaan we samen op zoek naar een totaaloplossing. We werken in partnerschap een plan van aanpak uit én zorgen voor de concrete uitvoering. Maar daar stopt het niet, elk project wordt geëvalueerd en krijgt de nodige nazorg en opvolging.

 

Onze aanpak

Elk verhaal en elk project is uniek en vraagt een aanpak op maat. Om telkens een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen verloopt elk project volgens zes fases:

  1. Een kennismakingsgesprek met analyse van de vraag
  2. Het opstellen van een vrijblijvende offerte
  3. Het uitwerken van een plan van aanpak
  4. De concrete uitvoering
  5. Een grondige evaluatie van het gelopen traject
  6. Opvolging en nazorg

Nieuwsgierig hoe dit voor jou kan werken? Contacteer ons