Harko Stolte

Harko Stolte

Senior procesbegeleider verandertrajecten
Systemisch adviseur en teamcoach – Zakelijk tekenaar – proces-illustrator

Ik nodig graag teams en organisaties met positieve energie uit en neem ze mee en daag ze uit om vanuit nieuwe perspectieven naar de verandervraag te kijken.

Ik richt me doelgericht het verhelderen en versterken van betrokkenheid in het team. Ik kijk door een systemische bril, om de onderstroom van wat er leeft zichtbaar te maken. Ik zet graag mijn verraskracht in via creatieve vragen en eigen illustraties als werkmiddel in te zetten. Op deze wijze kan je me als procesbegeleider en systemisch adviseur of teamcoach ervaren.

Binnen het team van Zicht op Zee, werk ik als procesbegeleider voor groepen, werk ik illustraties,  praatplaten en coachmaterialen uit.

 

Je kan me inschakelen als:

Systemisch adviseur en teamcoach – een gesprek of traject waarbij met een systemische bril wordt gekeken naar (team)processen, die (weer) vastlopen of waar behoefte is aan inzicht in systemische logica rond ‘gedoe’ in de organisatie.

Procesbegeleider – van projectbijeenkomsten, in ontwikkel – en verandertrajecten. Met een natuurlijke focus op samenwerking en creatie, werk ik vanuit de waarderende benadering (Appreciative Inquiry & positieve psychologie)

Zakelijk tekenaar – tekeningen en visualisaties zeggen meer dan 1000 woorden en nodigen enthousiast uit om daarover in gesprek te gaan. Ik bied verschillende werkvormen aan. Neem contact voor de mogelijkheden!

Wil je zelf leren ‘visualiseren’ als begeleider? Ik leer het je.

Regelmatig ontwerp ik visueel coachmateriaal op maat, dat je los kan kopen. 

Werk zelf ook met beeldmateriaal , bestel je set