Kristien Jenaer

Kristien Jenaer

Senior organisatie-, team, executive & loopbaancoach
Procesbegeleider in organisatievraagstukken
Ervaren trainer, senior assessor
Geaccrediteerd BELBIN teamrollen

Als voormalig HR-manager, maar ook in de rol als businessconsultant zette ik grote en kleine verandertrajecten op, met als doel om mensen, teams te stimuleren talent optimaal in te zetten.

“Kristien staat voor haarscherpe analyses, met oog voor detail. Ze weet snel de essentie te vatten en te verwoorden. Ze is toegankelijk, recht door zee en kan overtuigen voor een groep. Ze kan snel schakelen tijdens een proces. Ze stuurt, gaat mee in de stroom van het moment, grijpt in en beslist waar nodig. Ze is ‘hard’ en ‘zacht’ in het begeleiden van veranderprocessen waarbij het erom gaat de positieve energie als individu of groep te versterken.”

Ik richtte “Zicht op Zee” op, om te doen wat ik écht wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Ik zocht gericht naar een aanpak die krachtig  werkt inhoudelijk, maar ook werkt volgens de waarden die voor me belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid. Kwalitatief meerwaarde toevoegen én in een duurzaam partnerschap met klanten samenwerken daar ga ik voluit voor. Om het verhaal van “Zicht op Zee” professioneel te versterken, bouwde ik het team van Zicht op Zee verder uit.

 

Je kan me inschakelen als:

Senior team-, personal & executive coach
Inlevende en assertieve senior procesbegeleider & projectleider in organisatie verandervraagstukken
HR-strateeg, (op/om)bouwen van HR-structuren en processen
Enthousiasmerende trainer gericht op ontwikkeling in (zelf)leiderschap & communicatie
Scherpzinnig assessor in assessments & development centers – psychotechnische onderzoeken
Voorzitter in selectie jury – beroepscommissies – evaluator decretale graden
Geaccrediteerd in Belbin Teamrollen, een tool die helpt in individuele & teamontwikkelingstrajecten.

Erkend Loopbaancoach. Ik werk samen in een sterk netwerk van loopbaancoaches. Zo kan ik telkens verdiepend leren en ervaringen uitwisselen met vakgenoten.