Leiding geven met LEF


Veerkrachtig leiding geven met LEF – met impact Luisteren, Exploreren en Feedback geven/ontvangen

Wat? open aanbod voor (nieuwe) leiders of maatwerk in organisatie
Waar? externe locatie in afstemming
Wanneer? 4 halve dag sessies (4u)
Prijs? Offerte op maat aan te vragen.

Veerkrachtig leiding geven met LEF – met impact Luisteren, Exploreren en Feedback geven/ontvangen

Ben je nieuw in je rol als leidinggevende? Wil je met (meer) impact leren om jezelf te profileren in de rol van leider en zelfbewuster communiceren? Moedig, met LEF in dialoog gaan met anderen, is een kunst, waar je jezelf in kan vaardiger maken. Deze basisopleiding voor (nieuwe) leiders helpt je gericht hierin.

Je persoonlijke impact door verbale en non verbale communicatie verhogen als leider is het uitgangspunt in dit basistraject.

In kleine groep, op maat leer ik je de basisvaardigheden aan die helpend zijn om je gericht in je rol als leider te kunnen bewegen én hiermee de nodige beweging te krijgen op je team, je stakeholders in je organisatie.

Zoek je meer diepgang?

  • Je kan ook een persoonlijk coachtraject met me aangaan, om nog dieper deze vaardigheden te verankeren in je aanpak als leider op je eigen werkplek.
  • Deze sessie kan ook als een onderdeel in een meerdaags groeitraject op maat voor alle leiders, in eigen organisatie georganiseerd worden.
  • Contacteer ons, met je concrete vraag.

Programma globaal

We starten met een diepgaande kennismaking, met u als aanmelder, van de context en je wensen. Waar wringt wat en met welke impact? Wat is jouw verhaal en verander/leerbehoefte? Waar hoop je op en wat probeerde je al? .. De lesgever stuurt je hiertoe een uitnodiging.

Vertrekkend van deze kennismaking, sturen we op maat de inhoud van het leertraject bij, met aangepaste inhoud en werkvormen, die voldoende uitdagend is en tegemoet komt aan je leerbehoefte.

We faciliteren een emotioneel veilige setting, waar we ook oefenen en ervaren hoe het is om te communiceren met LEF.

Waar nuttig en nodig kan je dit combineren met individuele begeleiding voor jou als leider.

Begeleiding door

Praktische info

  • De opleiding wordt ingericht op regelmatige basis en gaat door vanaf 4 deelnemers. We houden bewust de groep klein, zodat er mogelijkheid tot oefenen is.