Hilde Lipkens

Hilde Lipkens

HR-projecten op maat
Ervaren assessor
Personal coach & Loopbaanbegeleider

 

Als voormalig Human Resources manager bouwde ik een brede ervaring op in het implementeren, optimaliseren en uitvoeren van HR-processen, het coachen van leidinggevenden in eigen organisatie.

Vandaag adviseer vanuit mijn expertise als mensgericht leider, met een sterk pragmatische manier aanpakken.

“Ik heb meerdere jaren met Hilde samengewerkt waarbij zij verantwoordelijke was van de personeelsdienst van de gemeente en het OCMW. Ik heb Hilde leren kennen als iemand die over een zeer goed analyserend vermogen beschikt. Zij slaagt erin om een situatie duidelijk in beeld te brengen. Vanuit deze analyse gaat zij resultaatgericht aan de slag. Doorheen dit proces stelt Hilde zich op als iemand die meedenkt, constructief confronteert en coaching geeft in verschillende veranderingsprocessen bij de individuele personen en teams. Hilde toont een grote daadkracht en verliest daarbij het proces van de ander niet uit het oog. Haar daadkracht combineert zij met een doorleefde en nabije houding die mensen in haar omgeving in hun kracht zetten.”

 Mijn aanpak is gebaseerd op meer dan 25 jaar HR-ervaring in diverse omgevingen: van lokaal bestuur tot privébedrijven, van HR-medewerker en consultant tot HR-manager, van kleine en middelgrote organisaties tot (onderdelen van) grote bedrijven. Het laat me toe me in te leven in diverse contexten en persoonlijkheden, en een aangepaste service te bieden. Mijn stijl kenmerkt zich door een zeer persoonlijke en resultaatgerichte aanpak, maar ook door een open communicatie en gerichtheid op de mens. Ik leef me in de bedrijfscultuur en pak van daaruit situaties praktisch en pragmatisch aan. Bedrijfsleiders, leidinggevenden en medewerkers hebben aan mij een klankbord en een sparring partner.

 

Je kan me inschakelen als:

Mensgericht advies in HR-optimalisatie met focus op lange termijn relaties
Recruitment trajecten op maat
Assessor in selectieprocessen
Coachende trainer gericht op zelfinzicht en bestendige verandering
Personal coach & loopbaanbegeleider 

https://covali.be/